Users missing

Gemidjy Software Clan gemidjy at freemail.org.mk
Wed May 21 00:15:36 UTC 2003


Georgi Stanojevski wrote:

>До сега само 7 души немаат членски, баш поради тоа што имаше недоречености
>и дупли карти. Зашто се нервираш незнам?
>
>  
>
Воопшто не се нервирам само сакам да знам дали воопшто ќе бидат ? Тоа 
сепак е еден начин идентификатор за тоа дека сме во ССМ..нели? И 
претпоставувам тие 7 се помеѓу 7 повлијателни во ССМ, нели? :-\

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list