sajt za prevod

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Thu May 22 00:38:21 UTC 2003


Александар Савиќ wrote:

> Ај доста беше сеир фаќање, да пишам заради она што стварно сакав да 
> пишам. Кога ќе бидне сајтот за Мозила или пак ќе биде во склоп на овој 
> сајт што Златко го прави (шарениот..). Кога на сајтот во одделот Проекти 
> ќе пишува за Мозила, дека преведувањето е во тек, дека има 52% преведено 
> и.... Нема смисла.
> 

Имам работа - ќе биде сајтот - ако сакаш можеш (или било кој друг) да го 
средиш текстот (текстовите за страницата) за да ги поставиме на инет. 
Може многу да се "украде" од mkde.sf.net


-- 
_(null)

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list