Users missing

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu May 22 09:36:45 UTC 2003


На 22 мај 2003 (четврток), Arangel Angov напиша:

> Три пути ти пратив мејл дека неможам да се логирам за да внесам 
> пристапници. Еднаш ми прати нов јузер нејм и пасворд и после тоа ме 
> остаи така, а ни овој акаунт не ми работи!

Како и на секој твој мејл така и на овој ќе ти одговорам.
Со истиот тој пасворд и јузер јас се логирам таму кај што треба, јас ли 
сум ти крив што незнаеш да куцаш?

Најди ме вечер на icq ако сеуште незнаеш да куцаш.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list