Users missing

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu May 22 08:52:16 UTC 2003


Добро БЕ Глиша! Сеа треба да те отераум у  4%#@%@#$%^#@%$!!!
Три пути ти пратив мејл дека неможам да се логирам за да внесам 
пристапници. Еднаш ми прати нов јузер нејм и пасворд и после тоа ме 
остаи така, а ни овој акаунт не ми работи!

Ти текнува што треба да напраиш сега? :)

-- 
ufo


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list