Tekstovite

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sat May 17 18:40:22 UTC 2003


На 17 мај 2003 (сабота), Aleksandar Balalovski, @ Gemidjy Software напиша:

> Нема да праќам текстови, ами ги ставив на www.gemidjy.tk, провери мислам 
> дека овој сервер е по ок. И помалку реклами има

"За разгледување на текстовите ви треба Micro$oft Office"

:)
Ај стави ги во некој друг формат. 

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list