Tekstovite

Aleksandar Balalovski, @ Gemidjy Software gemidjy at freemail.org.mk
Sat May 17 22:11:38 UTC 2003


Georgi Stanojevski wrote:

>"За разгледување на текстовите ви треба Micro$oft Office"
>
>:)
>Ај стави ги во некој друг формат. 
>
Епа таа страна (www.gemidjy.tk) е дел од мојата семинарска работа која 
во одредена мера е ограничена во однос на форматот на слики, текстови и 
слично, кога сето тоа ќе помине, т.е. кога ќе ми ја проверат ќе ставам и 
OpenOffice верзија, во меѓувреме верзија за Open Office  има на 
www.gemidjy-sw.tk, мизерија е страната ама колку да има од каде да се 
слегуваат.

Поздрав,

>
>  
>


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list