Tekstovite

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Mon May 19 16:53:26 UTC 2003


> >  Ке ти пратам пак, tar.gz архива.
>
> Нема да праќам текстови, ами ги ставив на www.gemidjy.tk, провери
> мислам дека овој сервер е по ок. И помалку реклами има

Одлична идеја да го промовираш QT и визуелното програмирање.
Но би ти препорачал да направиш и HTML верзија на документите пошто сто 
пати се подостапни така за луѓето.

-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

   ...and that is how we know the Earth to be banana-shaped.

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list