Tekstovite

Gemidjy Software Clan gemidjy at freemail.org.mk
Mon May 19 20:43:23 UTC 2003


Дамјан Георгиевски wrote:

>>>   Ке ти пратам пак, tar.gz архива.
>>>      
>>>
>>Нема да праќам текстови, ами ги ставив на www.gemidjy.tk, провери
>>мислам дека овој сервер е по ок. И помалку реклами има
>>    
>>
>
>Одлична идеја да го промовираш QT и визуелното програмирање.
>Но би ти препорачал да направиш и HTML верзија на документите пошто сто 
>пати се подостапни така за луѓето.
>
>  
>
Благодарам на сугестијата, но се со тек на времето. Имам сесија и немам 
време едноставно. Прв момент слободен ке ја реализирам идејата

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list