Agrhhhhhh, SAVIK!!!

Александар Савиќ savica at mt.net.mk
Mon May 19 23:26:17 UTC 2003


Georgi Stanojevski wrote:

>http://www.mozilla.org/projects/l10n/mlp_status.html
>

На Игор очи му извадивте зошто стои info at pcinfo.com.mk, а сега откако го 
сменив како што треба да биде (имејл и сајт на организација), пак не 
чинело... Нема смисла на недела дена да ги мењаваме адресите. Ако толку 
те нервира, форвардувај ги мејловите кај мене

>Kolku pati do sega kazhav mejlot da ne stoi nikade kako takov!
>

Не знам, јас сега првпат слушам.

-- 

Make it so.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list