Agrhhhhhh, SAVIK!!!

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue May 20 00:34:59 UTC 2003


На 20 мај 2003 (вторник), Александар Савиќ напиша:

> чинело... Нема смисла на недела дена да ги мењаваме адресите. Ако толку 
> те нервира, форвардувај ги мејловите кај мене

Mислев не да биде обично mailto:info at slobodensoftver.org.mk. Смени го да
стои info  slobodensoftver  org   mk или слично.

Само таму и на mk.oneworld стои чист мејлот.

> >Kolku pati do sega kazhav mejlot da ne stoi nikade kako takov!
> 
> Не знам, јас сега првпат слушам.

:) Добро.
-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list