Users missing

Gemidjy Software Clan gemidjy at freemail.org.mk
Tue May 20 21:25:59 UTC 2003


Georgi Stanojevski wrote:

>На 20 мај 2003 (вторник), Stojan Pesov напиша:
>
>  
>
>>Za vasko jas go pisav brojot na clenskata uste odamna
>>
>>Vasko Gjurovski ima clenska so 2016
>>    
>>
>
>Колку што памтам ти рече дека мислиш дека му е тој број, му пратив него
>мејл но не добив од него одговор потврден како што и пишав прошлата
>порака. Ќе го ставам вечер.
>
>  
>
>>ne gledam pricina nekoj da ne bide priman poradi toa so nekoj go mrzi
>>(ova dali ti znaci mrazi ili mrzi nemam pojma)
>>    
>>
>
>Претпоставувм само пошто нели он ги прима пристапниците а му рековме веднаш
>да ги става во база.
>
>  
>
Прашање е колку членовите воопшто добиваат потврда (членска карта) дека 
се членови на ССМ..? Дали сите досега зачленети имаат членски карти?

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list