Users missing

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue May 20 23:17:27 UTC 2003


Stojan Pesov wrote:

>daj prezemete nesto
>  
>

Еве еве превземам. Прво договорот беше да се ставаат само тие што 
платиле па за тоа ги ставив и само тие. А откако Глиша ми се изнавика да 
ги ставам сите стварно немав време.

-- 
ufo


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list