anaconda installer - preveduvanje

Blagoja Gjakovski agitator at bagra.net.mk
Tue May 20 23:28:21 UTC 2003


Сака ли некој да ми помогне во преводот на anaconda?

За тие што не знаат, anaconda е сетап односно инсталационта апрограма
на Red Hat.

Заинтересираните нека ме исконтактираат на agitator at bagra.net.mk или
нека се надоврзат на тредов на листава.

Инаку (грубо) мислам дека ПО датотеката е околу 1500 стринга. Планирам
да се подели на неколку помали ПО датотеки и секој што ќе сака да
помогне ќе има за задача да преведе барем по една ПО датотека.

Ќе се обидам да направам и мала web страница со инструкции и други
информации.....но тоа подоцна.


Баже
--
agitator at bagra.net.mk
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list