Users missing

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed May 21 22:53:55 UTC 2003


На 22 мај 2003 (четврток), Гоце Николов напиша:

> > Незнам како може да се фатите за ебаните пристапници кога help-ot ОО,
> > мозилата не е преведена, нетбабелот не е направен...
> 
> Ма тоа се све шпиуни на Micro$oft кои сакаат да ја поткопаат организацијата.
> Не им давајте членски!

:)))))))))))))))))) Јади гомна бе. :))) 

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list