Users missing

Gemidjy Software Clan gemidjy at freemail.org.mk
Wed May 21 16:20:58 UTC 2003


Дамјан Георгиевски wrote:

>Пишува дека 7 души НЕМААТ членски, А НЕ дека само 7 души ИМААТ членски.
>
>  
>
    Toгаш уште полошо...и дали може објаснување зошто тие 7 (меѓу кои и 
јас) немаат. Видете, не се работи за егоизам во смисла ЕТЕ ЈАС СУМ ЧЛЕН 
НА ССМ, ами едноставно за задоволство што волонтирав во првата 
македонска организација што го поддржува софтверот што и јас го 
поддржувам. НЕ сакам некој да се најде навреден...се извинувам за 
ненамерната грешка со тие 7 души...

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list