Users missing

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Wed May 21 21:58:09 UTC 2003


Gemidjy Software Clan wrote:

>    Toгаш уште полошо...и дали може објаснување зошто тие 7 (меѓу кои и 
> јас) немаат. Видете, не се работи за егоизам во смисла ЕТЕ ЈАС СУМ ЧЛЕН 
> НА ССМ, ами едноставно за задоволство што волонтирав во првата 
> македонска организација што го поддржува софтверот што и јас го 
> поддржувам. НЕ сакам некој да се најде навреден...се извинувам за 
> ненамерната грешка со тие 7 души...

Ќе се ангажирам сите кои платиле членарина да добијат членски до оваа 
недела.


-- 
_(null)

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list