Users missing

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed May 21 17:56:14 UTC 2003


На 21 мај 2003 (среда), Arangel Angov напиша:

> Еве еве превземам. Прво договорот беше да се ставаат само тие што 
> платиле па за тоа ги ставив и само тие. А откако Глиша ми се изнавика да 
> ги ставам сите стварно немав време.

Не никогаш немаше договор. Зашто има во базата посебно за за штиклирање за
тие што платиле и тие што не платиле.

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list