posle prilep

Александар Савиќ savica at mt.net.mk
Thu May 22 22:34:26 UTC 2003


Zlatko Trajceski wrote:

>
> Како помина презентацијата на кратко ќе најдете на:
>
> http://www.mksoftver.org/zoltan/posle_prilep.pdf
>
>
> Доколку имате некои прашања, сугестии слободно пукајте (ова посебно се 
> однесува на учесниците на настанот во Прилеп).
>
>
Како помина(ла) презентацијата не најдов! Изгледа линкот нешто не 
работи. Кажете ми дали фајлот е 83кб? Толку симна даунлоуд менаџерот. И 
после, ми кажуе дека не може да се отвори. Ако е толку мал, нека ми го 
испрати некој.

Ме интересира како поминало, што поминало, бидејќи криво ми е што не 
можев да дојдам :-(

-- 
What the hell?! Children are not allowed on the bridge!
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list