http://www.slobodensoftver.org.mk/forum

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Fri May 23 12:27:03 UTC 2003


Денеска го поставивме најавениот форум за дискусии поврзани со ОССМ.

Форумот претежно ќе биде ориентиран кон корисничка подршка за почетниците
со Linux и OpenOffice.org, како и за дискусии во врска со некои наши 
проекти.

Повелете, зирнете, пишете "сефте порака".   :-)

http://www.slobodensoftver.org.mk/forum




-- 
Q: How many Marxists does it take to screw in a light bulb?
A: None:  The light bulb contains the seeds of its own revolution.

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lug



More information about the Ossm-members mailing list