linux/slobodensoftver distributeri

Vladislav Bidikov bidikovi at mail.com.mk
Fri May 23 22:02:18 UTC 2003


Vladislav Bidikov

Centar, do univerzalna t.e do vucko ...

Momentalno redhat 8 ali ako dadete drugi imam mesto na hdd $-)

za cena ... neznam cena na prazno cd $-)

p.s u nedela revoven sostanok taka. ... da znam da donesam medicinki beleski
... $-)
--
В.Б

(A)bort (F)ail (T)oss computer across room (не е реклама ;-) )

----- Original Message -----
From: "Georgi Stanojevski" <georgis at unet.com.mk>
To: <lug at lists.linux.net.mk>
Sent: Friday, May 23, 2003 11:11 PM
Subject: [LUG] linux/slobodensoftver distributeri


| I.
|
| На http://www.slobodensoftver.org.mk/ ќе има листа на луѓе, фирми од кои
ќе
| може да се добие(купи,размени) по ваши услови слободен софтвер претежно
линукс
| дистрибуции, OpenOffice.org на македонски....
|
| Направете ми реплај на мојот мејл не на листава сите кои сакате да бидете
| вклучени.
|
| Потребни податоци
| 1. Име, надимак, ознака...
|
| 2. Начин на контакт - по можност e-mail.
|
| 3. Град, Населба.  Нека се пријават што повеќе луѓе што не се од Скопје!
|
| 4. По желба некој коментар кои дистрибуции сте во можност да ги снимите,
услови
|    на снимање...
|    Секој пат кога ќе излегува нова дистрибуција ќе се трудиме сите заедно
|    што може побрзо сите заинтерсирани на листата да ја добијат.
|
|
| II.
|
| Освен Неоком за Сузе во Македонија немаме официјален застапник за некој
| дистрибуција?
| _______________________________________________
| LUG mailing list
| LUG at lists.linux.net.mk
| http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lug
|
|


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list