Превод на Mozilla

Peco Danajlovski vortex at unet.com.mk
Sat May 24 02:00:04 UTC 2003


> Потполно се согласувам... Јас не знам више кој пат кажувам дека САМ! ја
> преведувам Мозилата, а вие сте се запнале за пристапниците!

> Место да праша некој, Ацо, како иде, до кај си, можеш ли, дај да ти
> помогнем(е)...

Ацо, како иде, до кај си, може ли овој неранимајко Пецо некако да ти
помогне?

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list