[LUG] Доста е!

Александар Савиќ savica at mt.net.mk
Sun May 25 23:48:18 UTC 2003


Peco Danajlovski wrote:

>Се прашуваш како се најдов јас тука? И тоа ќе ти кажам.
>Бидејќи во заговорот учествуваат сите од Слободен Софтвер 
>
Готово. И мене ме открија... Ќе побегнам во манастир :-)

>Се надевам дека ти ги разјаснив работите. Толку од мене, сега идам да го
>сквернавам безживотното тело на Глиша... :)
>
>  
>

Пусти Глиша...

Добар пост, нема што. Пецо, да те прашам, си пробал ли да пишуваш 
криминалистички новели? Озбилно, те бива...

-- 
Mr. Worf, dispatch a subspace message to admiral Hansen: We have engaged the Borg.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list