linux/slobodensoftver distributeri

Александар Савиќ savica at mt.net.mk
Tue May 27 06:30:40 UTC 2003


>
>
>
>     # Официјални дилери на GNU/Linux дистрибуции за Македонија
>
>
>     * Неоком <http://www.neocom.com.mk> - Официјален дилер за Suze Linux.
>
>
>
Може да ми каже некој која е оваа Suze? Ја знае некој... :-)
Ќути што е на латиница, мислам дека првата верзија беше cyrillic...

P.S. Не беше SuSe вистинското име на дистрибуцијата?

-- 
Temper, temper, mon cape`tan.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list