linux/slobodensoftver distributeri

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue May 27 10:33:52 UTC 2003


На 27 мај 2003 (вторник), Александар Савиќ напиша:

> >    * Неоком <http://www.neocom.com.mk> - Официјален дилер за Suze Linux.
> 
> P.S. Не беше SuSe вистинското име на дистрибуцијата?

Само ти ми ги читаш грешките бе, алал да ти е...овие спијат. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list