linux/slobodensoftver distributeri

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue May 27 10:47:01 UTC 2003


Александар Савиќ wrote:

>>     # Официјални дилери на GNU/Linux дистрибуции за Македонија
>>
>>     * Неоком <http://www.neocom.com.mk> - Официјален дилер за Suze 
>> Linux.
>
SuSe не е GNU/Linux.
SuSe не е GNU/Linux.
SuSe не е GNU/Linux.

Па би можеле барем да го тргнеме од оваа листа и да го ставиме подоле 
некаде ако веќе го ставаме.


-- 
ufo


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list