linux/slobodensoftver distributeri

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Tue May 27 22:25:50 UTC 2003


On Tue, 27 May 2003 12:47:01 +0200, you wrote:

>Александар Савиќ wrote:
>
>>>     # Официјални дилери на GNU/Linux дистрибуции за Македонија
>>>
>>>     * Неоком <http://www.neocom.com.mk> - Официјален дилер за Suze 
>>> Linux.
>>
>SuSe не е GNU/Linux.
>SuSe не е GNU/Linux.
>SuSe не е GNU/Linux.

OK - не е 100% слободен софтвер, но над 90% сигурно е - тоа значи дека
не треба да го преферираме пред другите почисти решенија.

>
>Па би можеле барем да го тргнеме од оваа листа и да го ставиме подоле 
>некаде ако веќе го ставаме.

-- 
m o reandmore and morea nd moreandmo r eandm ore andm ore
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list