[Ossm-members] SOS tan OK

Zlatko Trajceski zlat at bagra.org
Sat Nov 1 20:21:11 UTC 2003


On Sat, 01 Nov 2003 03:04:37 +0100, you wrote:


>Затоа по барање на многумина кои кога и да ме сретнат ми викаат „дај
>да се видиме“ :_) ќе направиме еден состанок оваа недела во 20:00
>часот.

ОК - дефинитивно состанокот ќе биде утре - недела во 20:00 во
Англискиот Паб кој се наоѓа во зградата во МНТ - за тие што не знаат
да не лутаат - влезот на пабот е свртен од кај страната на Мавровка.


-- 
m o reandmore and morea nd moreandmo r eandm ore andm oreMore information about the Ossm-members mailing list