[Ossm-members] SOS tan OK

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Nov 1 11:03:27 UTC 2003


Zlatko Trajceski напиша: 

> Само што ми текна на местото и одма примам емаил со предлог за него

Да ама таму можеби ќе треба и да се резервира.

-- 
Новица

Декриминализирај, регулирај, оданочи.More information about the Ossm-members mailing list