[Ossm-members] Re: ъуз...?

Гоце Николов goce at mail.net.mk
Sun Nov 2 20:05:04 UTC 2003


Историчарите веруваат дека во недела, 02 ноември 2003, во 14:28:11 часот
[Гринич +0100] (што е 14:28 каде што живеам јас) Georgi напиша: 

> До мт.нет е, викенд знаеш.

Цел телеком у саботата немал струја, па изгледа до понеделник не ги палат
серверите ;)


-- 
Гоце
mailto:goce at mail.net.mk
Profound Thought and Vision, Inc.
More information about the Ossm-members mailing list