[Ossm-members] Re: ���...?

Igor Stamatovski assyst at on.net.mk
Mon Nov 3 10:21:13 UTC 2003


----- Original Message -----
From: "Гоце Николов" <goce at mail.net.mk>
To: "Georgi Stanojevski на LUG" <ossm-members at hedona.on.net.mk>
Sent: недела, 02 ноември 2003 21:05
Subject: [Ossm-members] Re: ъуз...?


> Историчарите веруваат дека во недела, 02 ноември 2003, во 14:28:11 часот
> [Гринич +0100] (што е 14:28 каде што живеам јас) Georgi напиша:
>
> > До мт.нет е, викенд знаеш.
>
> Цел телеком у саботата немал струја, па изгледа до понеделник не ги палат
> серверите ;)


Денес понеделник, ама уште никому не му текнало да ги пушти :).
Сеуште нема њуз...

--
Игор

More information about the Ossm-members mailing list