[Ossm-members] MKConvert0.2 is out :-D

Riste Pejov richie at macedonia.homelinux.org
Tue Nov 4 14:14:32 UTC 2003


Riste Pejov wrote:

> Коментари .....
> 
Пошто до сеа верзијата 0.2 пројде без жалби, а МК Конверт е веќе 
способен да конвертира од Кирилични фонтови во УТФ8 кирилица (текстуални 
параграфи, како и табели), во ДаСеНаправи, би ги ставил следниве работи:

1. Конверзија од УТФ во Кириличен Фонт
2. Подршка за ОО Калк

Ако има некој желби нека каже.

Р.
More information about the Ossm-members mailing list