[Ossm-members] Mozilla проблем

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Nov 4 16:22:40 UTC 2003


Гоце Николов напиша: 

> Ова ми го јавува ко грешка од кога си ги инсталирав сите екстензии кои ги
> користев и порано во Firebird. Со оригиналната верзија супер си работи.

Јас  цело време (на Linux ова) си го чувам стариот профил со екстензиите 
инсталирани во англиската верзија на FB. И без проблеми си ги кориситам 
кога ќе ја пребришам англиската со македонската. 

Можда истата процедура би профункционирала и во Windows...?

-- 
Новица

Who so would be a man must be a nonconformist.More information about the Ossm-members mailing list