[Ossm-members] Mozilla проблем

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Nov 3 19:47:41 UTC 2003


На 03 ное 2003 (понеделник), Zlatko Trajceski напиша:

> И мене ми го јавуваваше истово верзијата со инсталерот одма после
> инсталација на њин2000 - зип верзијата немаше проблеми.
> 
> Да појаснам - кога ќе ја стартувам Мозила се појавува еден прозор со
> горната порака наместо мозилата.

Ги бришете сите профили? Во WINDOWS\phoenix во ХП ги чува.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list