[Ossm-members] SS CD Kompilacija

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Nov 3 13:28:39 UTC 2003


Danko Ilik напиша: 

> + OpenOffice.org - angliska verzija (i za linux i za windows)

Можда би било добро да ставиме и некое програмче за преведување .po датотеки 
што работи под Windows. Ми се чини дека имаше некој список на вакви 
програмчиња на страниците за локализација за KDE.


-- 
Новица

Fools speak because they have to say something.
Wise speak because they have something to say.More information about the Ossm-members mailing list