[Ossm-members] Re: Revolution OS

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Nov 4 23:12:43 UTC 2003


Дамјан Георгиевски wrote:

>него само што ми тека.. ќе ни треба PC со DVD, или лаптоп со DVD и 
>Linux
>

Има горе-доле датум за прикажувањето?


-- 
ufo

More information about the Ossm-members mailing list