[Ossm-members] Revolution OS

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Wed Nov 12 15:43:03 UTC 2003


> <jcdutton> damjan: It would be better if the subtitle file was
> indexed using: - VTS, Domain, PGC, Cell, VOBU, PTS

Некој знае дали и како од DVD може да се ископа subtitle-от во некој од 
горенаведените формати, за да може истиот после да се преведе?
Ова дефинитвно нема да го барам како се прави, а ако не се направи нема 
да го даваме филмот на англиски.

btw.
Дарко ако не го преведуваш, кажи може некој друг ќе се нафати.


-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

          It's not a bug, it's tradition!
More information about the Ossm-members mailing list