[Ossm-members] Re:mozilla prevodot

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Nov 5 18:04:49 UTC 2003


savica at mt.net.mk напиша: 

> Zasto da nema diskusija. Jas, kako sto
> gledam, samo ti se protivis...

Човекот не се противи, ами го цитира правописниот речник на македонскиот 
јазик. И ако таму е без „в“ тогаш е без „в“. И тоа ќе биде поправено во 
наредната ревизија на преводите на FB и TB.


Инаку, колку чини речникот знае некој?


-- 
Новица

Дрогата не ги уби.More information about the Ossm-members mailing list