[Ossm-members] Fedora izleze

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Nov 6 00:08:46 UTC 2003


Vladislav Bidikov напиша: 

> aj neka ja simne nekoj da vidime sto cude e

Читав некои ствари на http://fedora.redhat.com/about/faq/ и на некои линкови 
поставени таму и некако премногу серење за community work. 

А чудото не е ништо. RH10 само со ново име, и не можеш да го купиш во 
продавница.


-- 
Новица

Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.More information about the Ossm-members mailing list