[Ossm-members] Re:mozilla prevodot

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Thu Nov 6 22:52:24 UTC 2003


> > (не знам дали го знаеш примерот со 
> > преводот на MS IE)
>
> На македонски? Не, кажи?

Имаше некој тип направено, не се сеќавам на името, типот го правел со 
resource editor-и и што ли не. Го имал ставено и на интернет.
Добил писмо (или email) од Microsoft дека не смее тоа да го прави и му 
наредиле да го тргне.-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

ISP techs know most computer problems are PEBKAC. 
 (Problem Exists Between Keyboard And Chair)
More information about the Ossm-members mailing list