[Ossm-members] Re: stand by na monitorot

Дамјан Георгиевски me at here.there.com.mk
Sun Nov 9 15:40:32 UTC 2003


>>Мислам дека причината е дека KDE-то ти ги override-ува подесувањата, пошто
>>во самото KDE има подесувања за истото.
>>Иначе PowerSave-от  мене ми работи - прочепкај по control center.
> 
> Хм, тие подесувања никад не ми биле уклучени. Не гледам како да би можел да
> ги override-ува...?

Незнам.. можеби баш затоа што не ти се уклучени... кај мене се и работи.


-- 
дамјан
       Anything you code can and will be used against you
More information about the Ossm-members mailing list