[Ossm-members] Re: stand by na monitorot

Новица Наков novican at mt.net.mk
Fri Nov 7 19:14:13 UTC 2003


дамјан г. напиша:

> Мислам дека причината е дека KDE-то ти ги override-ува подесувањата, пошто
> во самото KDE има подесувања за истото.
> Иначе PowerSave-от  мене ми работи - прочепкај по control center.

Хм, тие подесувања никад не ми биле уклучени. Не гледам како да би можел да
ги override-ува...?

-- 
Новица

Дрогата не ги уби.More information about the Ossm-members mailing list