[Ossm-members] forum mislam pak

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Tue Nov 11 22:37:42 UTC 2003


> http://www.forum.com.mk/Arhiva/forum140/format2/format2.htm

Еден извадок:

„ ... бидејќи и софтверот кој е предмет на договорот ќе биде на англиски 
- што, се разбира, е во тотална спротивност со нашите закони...“

Ова точно е? 
Некој правник тука?

Има нешто во законите за употребата на јазикот, само не ја знам точната 
регулатива.

-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

   The three Rs of Microsoft support: Retry, Reboot, Reinstall.
More information about the Ossm-members mailing list