[Ossm-members] Поздрав од трибината вчера

cobe slobodan_risteski at digit.net.mk
Wed Nov 12 09:20:05 UTC 2003


До Ристе ,

прво да те потсетам, јас сум Цобе вчера што муабетевме после трибината за бази на податоци;
до сега не сум користел Linux на програмерско ниво, а дефинитивно сакам да видам како ќе ми оди па,
ако си слободен или ако имаш време да исконтактираме, вака по меил, или на пиво, кафе не е важно, 
околу употребата на Linux но од програмерска страна; 
знаеш која сервер база со јазик и такви ствари, чисто како насока на движење за развој 

адресата ја гледаш;
телефони 02/2463740; 02/2463896

Поздрав Цобе

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20031112/63dde186/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list