[Ossm-members] Brojac za Internet i Backup Aplikacija

Zlatko Trajceski zlat at bagra.org
Thu Nov 13 02:06:51 UTC 2003


On чет, 2003-11-13 at 02:20, Aleksandar Balalovski wrote:
> Vladimir Gjurov wrote:
> 
> > A da, mo`e{ da go stavi{ na Net. source code-ot,pa taka site da 
> > premodificiraat ne{to  i se da ispadne kul.A kolkavi se aplikaciite??
> 
> Сеуште барам соодветно место каде што ќе можам да ги ставам апликациите 
> на Интернет страна, ако има некој 2-3 мегабајти на располагање 
> добредојдени ми се. Апликациите се „тешки“ некаде по околу 500 KB двете 
> како чист изворед код. Така и намеравам да ги дадам се додека не 
> направам RPM пакети, а тоа нема да е за долго.

http://sourceforge.net/
More information about the Ossm-members mailing list