[Ossm-members] utrinski za tribinata

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Nov 14 14:52:23 UTC 2003


Darko Nikolovski напиша:

> мислам дека треба да пратиме некое писмо .. кое ќе објасни дека Linux 
> не е компанија... а може и подобро да се објасни целата филозофија на 
> слободниот софтвер.


Најреално гледано, ги заболеа нив ташаците за филозофијата на слободниот 
софтвер...

Пишав ја уште вчера писмо до редакцијата дека Linux не е компанија и 
објаснив уште некои работи на кратко и на крај им го стаив URL-то од 
писмото од меддог.


-- 
ufo

More information about the Ossm-members mailing list