[Ossm-members] Re: OpenOffice na македонски/status update

дамјан г. mk at net.mail.penguinista
Tue Nov 18 13:00:54 UTC 2003


> Конечно успеав да го направам OpenOffice-1.1.0 на македонски (за Linux)
> ама има мал проблем... фалат некои фајлови од инсталацијата...
> тоа го решив така што ги сикопирав тие фајлови од англиската инсталација
> но тоа не е решението. Плус при инсталација пријави и некои гршеки кои не
> можев да ги докуметнирам..
> 
> Но сепак сега за сега работи...
> 
> Кога ќе се допреведе и ќе се решат проблемите ќе има и офцијален release

getting close, 
cws_srx645_ooo111fix1 е релативно не-проблематичен.
Сега чекаме на преводот...


-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

          Press every key to continue.More information about the Ossm-members mailing list