[Ossm-members] OpenOffice na македонски/status update

дамјан г. mk at net.mail.penguinista
Wed Nov 12 13:25:22 UTC 2003


Конечно успеав да го направам OpenOffice-1.1.0 на македонски (за Linux)
ама има мал проблем... фалат некои фајлови од инсталацијата...
тоа го решив така што ги сикопирав тие фајлови од англиската инсталација но
тоа не е решението. Плус при инсталација пријави и некои гршеки кои не
можев да ги докуметнирам..

Но сепак сега за сега работи...

Кога ќе се допреведе и ќе се решат проблемите ќе има и офцијален release :)
-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

A: Because it reverses the logical flow of converstion.
Q: Why is top posting frowned upon?More information about the Ossm-members mailing list