[Ossm-members] Microsoft ќе се „претргне“ од инвестиции во Македонија

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Nov 22 09:02:02 UTC 2003


Igor Stamatovski напиша:

>http://www.vest.com.mk/default.asp?id=70010&idg=4&idb=1016&rubrika=Revija
>
>Ова купено интервју е, а?
>

Најкупено!

Едвај чекам граѓаните и службениците во владата да почнат да ја користат 
бесплатната телефонска линија за „помош“. :)


-- 
ufo

More information about the Ossm-members mailing list