[Ossm-members] Microsoft ќе се „претргне“ од инвестиции во Македонија

Igor Stamatovski assyst at on.net.mk
Sat Nov 22 01:51:13 UTC 2003


 ИНТЕРВЈУ: ИЛИЈАНЧО ГАГОВСКИ, ПРЕТСТАВНИК НА МАЈКРОСОФТ
Бил Гејтс ќе вложи 6 милиони долари во Македонија
http://www.vest.com.mk/default.asp?id=70010&idg=4&idb=1016&rubrika=Revija

А колку перфидно, ќе инвестираа во образование за да ги навлече децата на
нивен софтвер, а?

Ова купено интервју е, а?

Игор
--
What do you think you're doing Dave? Dave, I can`t run under Windows....
Dave??!!

More information about the Ossm-members mailing list