[Ossm-members] Мејлинг листа

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Oct 26 21:37:50 UTC 2003


Новица Наков wrote:

>Нема што би било убаво, се знае дека на листава се пишува со име и со 
>презиме.
>  
>
Нели листава е за членовите на ОССМ, епа тие што не се членови нека се 
отстранат. Има мејл и има news за секакви прашања.-- 
ufo

More information about the Ossm-members mailing list